Crims.cat

Una col·lecció que aposta per la nostra novel·la negra i per traduir el millor ‘noir’ mediterrani al català. Un mirall que despulla qui som.

Novetats
Tragèdia siciliana
Ottavio Cappellani
Crims.cat 86
La lluna sobre l'asfalt
David Goodis
Crims.cat 85
Manifest

Es diu crims.cat i és una col·lecció de novel·la criminal en llengua catalana, amb voluntat d’englobar tot tipus d’etiquetes i subgèneres: negre, policíac, espionatge, detectivesc, enigma…

La represa, a càrrec de l’Editorial Clandestina, ens sembla de gran importància per continuar prenent-nos seriosament la iniciativa: la publicació regular de títols que combinen escriptors del país amb autors estrangers de ressò i prestigi que no han estat traduïts aquí, i alguna recuperació de gran interès.

Així doncs, es tracta de prosseguir una col·lecció ja consolidada dins del mercat editorial en llengua catalana. Ara que ja és extensament reconegut l’èxit d’aquestes històries dins i fora de les nostres fronteres, cal aglutinar esforços en la nostra llengua per intentar evitar la dispersió editorial que viuen els autors que cultiven allò que Raymond Chandler va anomenar «el simple art de matar». Simple o no, creiem que hem de seguir oferint un ampli ventall de novel·la criminal de qualitat a tots aquells lectors que han gaudit de bones històries tots aquests anys.

Per la nostra banda, ens proposem publicar la millor de les seleccions i poder-vos oferir un bon catàleg d’autors reunits en una col·lecció que respon ja a tots els criteris indispensables que caldria tenir presents sempre: un disseny identificable, unes cobertes suggeridores, una numeració i, és clar, un tria coherent de títols.

Amb aquestes aspiracions, us convidem a passar pàgina i a començar a llegir. Hi trobareu un tipus de lectura, no ho oblideu, que ha delectat esperits de tota mena i de totes les contrades, que ara poden continuar gaudint en la nostra llengua.

De manera que ja ho sabeu: si voleu llegir la millor novel·la negra en català, llegiu crims.cat!

Dirigida per Àlex Martín Escribà

Subscripcions Crims.cat

Forma part de la col·lecció Crims.cat i rebràs els nostres llibres i continguts

T'oferim diferents nivells de subscripció on tindràs accés a les nostres novetats editorials i als llibres de tota la col·lecció. Podràs adherir el teu compte a la teva llibreria habitual, d'aquesta manera mantenim la cadena de valor.

En col·laboració amb

La col·lecció groga
La Cua de Palla, retrat en groc i negre
Jordi Canal i Artigas / Àlex Martín Escribà
Crims.cat
Les Veus del Crim
Anna Maria Villalonga
Crims.cat
Rafael Tasis, novel·lista policíac
Àlex Martín
Crims.cat
Jaume Fuster, gènere negre sense límits
Àlex Martín
Crims.cat
Trets per totes bandes
Jordi Canal i Artigas / Àlex Martín Escribà
Crims.cat
Trets per totes bandes 2
Jordi Canal i Artigas / Àlex Martín Escribà
Crims.cat
Interrogatoris: gènere negre i memòria
Àlex Martín
A quemarropa
Jordi Canal i Artigas / Àlex Martín Escribà
Crims.cat
A quemarropa 2
Jordi Canal i Artigas / Àlex Martín Escribà
Crims.cat
© Editorial Clandestina 2024