Crims.cat
Perdoneu les nostres culpes
Autor: Marie Vindy
ISBN: 978-84-17847-23-4
Pàgines: 296
Publicat: 2019
Dimensions: 21,5 x 14
Format: Rústica amb solapes
Col·lecció: Crims.cat
Gènere: Novel·la negra
Numeració: 47
Sinopsi:
Entre 1984 i 1997 divuit dones joves van ser brutalment assassinades a la regió de la Borgonya. Catorze d’elles sense resoldre per part de la justícia, arxivats sense dictar sentència. Però, qui eren totes aquelles víctimes assassinades? Noies i dones fàcils, que només tenien el que es mereixien? Això és el que suggerien algunes persones malvades. 
I és que una de les protagonistes d’aquesta novel·la, la Laurine, voldrà esbrinar qui va assassinar i torturar salvatgement a la seva mare. Quan es descobreix un nou homicidi, cal aprofitar l’oportunitat per remoure velles ferides del passat. Enmig d’aquest desencadenant de violència, replet de policies, mitjans de comunicació, jutges, famílies, víctimes i botxins apareix l’advocada Déborah Lange, -advocada especialitzada en casos en suspens- que intentarà descobrir la veritat de tot plegat.
Inspirada en els espaordidors fets reals de les “desaparegudes de l’A-6·”, Marie Vindy ens ofereix -amb una pluralitat de veus- un crit rabiós i contundent contra la violència de gènere i també contra el menyspreu d’una justícia que no sempre tracta de manera igualitària a cadascun de nosaltres. 
Sobre l'autor:
Marie Vindy (Dijon, 1972) és cronista judicial per Le Bien Public a Dijon. És autora de Une femme seule (Fayard, 2012), Cavale (s) et Chiennes (Le Manufacture de livres, 2014 et 2015), entre d’altres. Autora compromesa amb la societat, el seu univers literari es ple de morts, robatoris, violacions i incestos que posen de manifest evidenciar els mals d’alguns homes a la societat. Una veu femenina i original amb una trajectòria ben consolidada.
© Editorial Clandestina 2024