L’home que va caure a través de la terra
Autor: Carolyn Wells
Traducció: Teresa Solana
ISBN: 978-84-19627-05-6
Pàgines: 340
Publicat: març 2023
Dimensions: 13,5 x 20 cm
Format: Rústica amb solapes
Col·lecció: Biblioteca Clandestina
Gènere: Narrativa
Numeració: 2
Sinopsi:

Nova York, anys 20. Al sortir de la feina, un jove advocat sent, a través d’una porta, dos homes que es barallen. Després, un tret i un crit. Alar- mat, irromp al lloc dels fets. No hi troba ningú, ni mort ni viu. Al cap de poc, però, confirma que s’ha comès un assassinat: el del propietari d’un banc important. Qui és l’assassí? I qui és l’home que apareix a l’East River i assegura haver caigut per un forat i haver travessat la Terra?

Ha arribat l’hora de (re)descobrir Carolyn Wells, una autora prolífica i tot terreny que va seduir amb unes trames sorprenents, salpebrades d’un humor intemporal, els lectors nord-americans de totes les edats a començaments del segle XX. L’home que va caure a través de la terra és una de les moltes aventures del detectiu Pennington Wise, on el misteri i l’entreteniment conviuen a la perfecció. És, a més a més, una novel·la del seu temps, plena de personatges femenins fascinants, prova de l’emancipació de la dona que va tenir lloc a principis del segle passat.

Sobre l'autor:

Carolyn Wells (1862, Rahway, Estats Units - 1942, Nova York, Estats Units) va ser una novel·lista de misteri. Immediatament després d’aca- bar els estudis, va començar a treballar a la biblioteca pública de la seva ciutat natal, Rahway. Les seves primeres incursions en la literatura van ser en el món de la poesia i els contes per a nens. No obstant això, arran de llegir una història d’Anne Katharine Green, va interessar-se per la literatura policíaca, gènere en què es va especialitzar. Al llarg de la seva carrera va escriure 170 llibres, 60 dels quals de misteri. La majoria de les seves publicacions van veure la llum a revistes i diaris.

© Editorial Clandestina 2024