Crims.cat
Consulting
Autor: François Thomazeau
ISBN: 978-84-16328-32-1
Pàgines: 206
Publicat: 2016
Dimensions: 13,5 x 21,5
Format: Rústica amb solapes
Col·lecció: Crims.cat
Gènere: Novel·la negra
Numeració: 21
Sinopsi:
Aquesta és una història cruel. I ho és en la mesura que ho són els homes i el sistema. Perquè, excepte les víctimes, els personatges d’aquesta novel·la semblen menysprear totes les formes de sinceritat i idealisme de la nostra societat. I és que el protagonista, Antoine Jacob, treballa de consultor a La Boîte, una mena d’agència sindical que recorre als mètodes més reprovables per netejar paràsits i aconseguir la «pau social» a les empreses. Un bon dia, però, les coses canvien. La trobada fortuïta amb Pascal, un aturat sindicalista, farà que tots dos es trobin encadenats en una història de violència, tractant de sobreviure en un món hostil, on els llops sempre devoren les ovelles.
Una demostració de les relacions socials actuals servit amb un cinisme malsà, ple de girs i paranys per totes bandes. Un cop de destral a la societat podrida que ens envolta. En aquest cas és aconsellable malfiar-se i esperar el pitjor. Si no us ho creieu, jutge-ho vosaltres mateixos. 
Sobre l'autor:

François Thomazeau va néixer a Lille el 1961 i actualment viu a Marsella. És considerat un dels pioners del neopolar marsellès juntament amb Jean-Claude Izzo i Philippe Carrese. És periodista esportiu, editor i traductor. Ha publicat llibres, assajos i guies de tota mena. Aquí destaquem les seves novel·les negres amb títols com Tontons (2007), Le maillot jaune s’est échappé (2010) i Les anneaux de la honte (2012), entre una llarga llista. Consulting (2010) és la seva primera novel·la traduïda a l’Estat espanyol. 

© Editorial Clandestina 2024