Crims.cat
Ciutat morta
Autor: Shane Stevens
ISBN: 978-84-19627-12-4
Pàgines: 496
Publicat: 2023
Dimensions: 13,5 x 21,5 cm
Format: Rústica amb solapes
Col·lecció: Crims.cat
Gènere: Novel·la negra
Numeració: 76
Sinopsi:
Als anys setanta, Nova Jersey és una ciutat ben conflictiva. Joe Zucco i Alexis Machine s’hi disputen el control dels negocis il·legals. Zucco és el cap d’un grup mafiós que empra desenes d’esbirros, tots despietats i sense escrúpols. Entre ells, Charley Flowers, que ha vist truncades les seves aspiracions per culpa d’alguns errors del passat, i Harry Strega, un jove veterà del Vietnam que lluita per fer-se un nom dins del món criminal. Malgrat les jerarquies i les regles de conducta estrictes, tots volen complir el seu particular somni americà i convertir-se en un nou Zucco, sense saber que, per arribar al cim, cal ser capaç d’avançar per camins sembrats de cadàvers.

Publicada originalment l’any 1973, Ciutat morta és un viatge aterridor pels carrers més perillosos de Nova Jersey, una radiografia literària del crim organitzat italoamericà i la descoberta d’un escriptor que ha fascinat mestres com Stephen King, James Ellroy i Carlo Lucarelli.
Sobre l'autor:
Shane Stevens (1941-2007) és un novel·lista nord-americà que va escriure també amb el pseudònim de J.W. Rider. Considerat un dels narradors més importants dels anys setanta i un dels grans retratistes de la seva època, les seves obres han influït en nombrosos autors contemporanis. A més de Ciutat morta, ha escrit les novel·les Go Down Dead (1966), Way Uptown in Another World (1971), Rat Pack (1974), By Reason of Insanity (1979) i The Anvil Chorus (1985).
© Editorial Clandestina 2024